<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flere må gå i Sodexo

Så mange som 120 personer kan miste jobben i Sodexo i en ny runde med nedbemanninger i selskapet.

Publisert 9. mars 2016 kl. 10.52
Oppdatert 9. mars 2016 klokken 10.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 85 ord

Så langt har 140 ansatte mistet jobben i oljeforpleiningsselskapet på grunn av nedturen i oljebransjen, men tirsdag ble det klart at inntil 120 flere medarbeidere vil miste jobben i løpet av det neste halvåret, skriver næringslivsavisen Sysla.– Situasjonen er forferdelig. Snart har vi mistet 300 av våre kolleger, og selskapet settes 10 år tilbake i tid, sier Kai Morten Anda, leder av SAFE-klubben i Sodexo.Årsaken til kuttene er manglende oppdrag for riggene TO Spitsbergen, TO Winner, Rowan Norway og West Alpha, samt produksjonsskipet Petrojarl Varg.