<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Odfjell Drilling skal bore i Asia

Kontrakt kan komme opp i 400 millioner kroner.

  Publisert 20. juli 2016 kl. 13.40
  Oppdatert 20. juli 2016 klokken 13.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Simen Lieungh - Foto: Ivan Kverme, Finansavisen

  Odfjell Drilling har begynt å bore for Petronas offshore Malaysia, går det frem av en børsmelding onsdag.Kontrakten omfatter én fast brønn pluss opsjoner på ytterligere fire brønner, og jobben gjøres av ultradypvannsskipet Deepsea Metro I.Den faste delen av kontrakten går over 60-70 dager, og kontraktssummen estimeres til 11-13 millioner dollar.Inklusive opsjoner kan varigheten forlenges til opptil 245 dager, med estimert kontraktssum 46 millioner dollar.Deepsea Metro I er eid av Golden Close Maritime, et selskap eid av Deep Sea Metro - som igjen er et joint venture mellom Metro Exploration (60 prosent) og Odfjell Drilling (40 prosent).