<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kuttene vil hjemsøke oss i den andre enden

- Jeg er bekymret for for­syningssikkerheten. Jeg er bekymret for at vi har skapt et tilbuds­problem, sier ConocoPhillips-sjef.

    Publisert 30. aug. 2016 kl. 06.33
    Oppdatert 30. aug. 2016 klokken 06.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 75 ord

    ConocoPhillips-sjef Ryan Lance er blant oljetoppene som er sikre på at de pågående kuttene kommer til å hjem­søke bransjen i neste opptur, skriver DN.- Kapasitetskuttene vil komme til å hjemsøke oss i den andre enden. Det er alltid sånn, sier Lance til avisen.- Når det vil endre seg, er sannsynligvis når vi vil se at tilstramningen i markedet blir så stor at oljeindustrien har problemer med å få frem ressursene, sier Shell-sjef Ben van Beurden.