<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Starter granskning av oljegigant

Amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) skal nå kikke nøyere på ExxonMobil.

  Publisert 21. sep. 2016 kl. 08.22
  Oppdatert 21. sep. 2016 klokken 08.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  AP Photo

  Amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) gransker nå ExxonMobil, melder The Wall Street Journal, ifølge TDN Finans.SEC ser på selskapets verdsettelse av eiendeler i forhold til en verden med økende grad av reguleringer knyttet til klimaendringer.Ifølge personer med kjennskap til saken etterspurte kommisjonen i august informasjon og dokumenter fra Exxon og selskapets revisor PricewaterhouseCoopers.De har også mottatt dokumenter som selskapet sendte inn som del av en pågående granskning som statsadvokaten i New York startet i fjor.Granskningen skal ifølge avisens kilder ikke omfatte andre energiselskaper.