<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Statoil-kontrakt for Scana

Skal levere klammer for 18 millioner kroner.

    Publisert 22. sep. 2016 kl. 17.01
    Oppdatert 22. sep. 2016 klokken 17.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 75 ord

    Scana Offshore, et datterselskap av Incus Investor, har sikret seg en ny kontrakt med Statoil, går det frem av en børsmelding torsdag.Total kontraktssum estimeres til 18 millioner kroner.Scana Offshore og Statoil har gjennom flere faser siden høsten 2013 jobbet med utviklingen av beredskapsklammer for Snorre A-plattformen.Denne nye kontrakten omfatter ferdigstilling av konstruksjon og leveranse av ett klammer.Les mer her.Incus Investor spratt helt til topps på vinnerlisten på Oslo Børs torsdag, med en oppgang på 19,1 prosent til 2,00 kroner.