<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Statoil nærmere gigantutbygging

Statoil bekrefter at partnerskapet har godkjent at Snorre Expansion Prosjektet videreføres.

  Publisert 1. des. 2016 kl. 13.44
  Oppdatert 1. des. 2016 klokken 13.48
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Statoil, Forus. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

  Statoil bekrefter overfor Sysla Offshore at oljegiganten og partnerne har godkjent at Snorre Expansion-prosjektet videreføres (DG2). Selskapene jobber videre mot en investeringsbeslutning (DG3) i slutten av 2017.Snorre er ett av Statoils tre kommende gigantprosjekter på norsk sokkel. De øvrige er Johan Castberg og Johan Sverdrup fase 2.– Snorre-utvidelsen er et viktig prosjekt og skal gjennom å ta ut ressurser det er vanskelig å nå fra Snorre A og B, øke verdiskapningen og styrke levetiden til Snorre, sier informasjonssjef Ola Anders Skauby i Statoil til Sysla Offshore.Kostnadsanslaget for utbyggingen er ikke oppdatert, men det ligger foreløpig på 24-28 milliarder kroner.