<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det er absolutt frykt i markedet

-  Det overordnede bildet er urovekkende med tanke på oljeprisen, mener sjefstrateg.

    Publisert 22. mars 2017 kl. 07.17
    Oppdatert 22. mars 2017 klokken 07.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 167 ord

    Oljeprisen faller for tredje dag på rad. Nå handles Brent-oljen for 50,77 dollar fatet, ned 0,4 prosent, mens prisen var 51,25 dollar da børsen stengte tirsdag.Den amerikanske lettoljen går for 48,06 dollar, ned 0,5 prosent.Bloomberg viser ifølge TDN Finans til tall tirsdag kveld som viste fortsatt vekst i amerikanske oljelagre. American Petroleum Institute (API) meldte om en vekst i USAs oljelagre på 4,53 millioner fat i løpet av uken frem til 17. mars. Opec vil vente til mai med å ta stilling til en eventuell forlengelse av sine produksjonskutt ut over første halvår. Allerede til helgen møtes ministre og ledere fra Russland og andre oljeproduserende land utenfor Opec i Kuwait for å drøfte kuttavtalens fremtid.-Det er absolutt frykt i markedet for at vi vil få oppleve nok en betydelig lagerbygging. Det overordnede bildet er urovekkende med tanke på oljeprisen, og hvis vi får bekreftet nok en lagervekst, vil den kortsiktige, nedadgående trenden i oljeprisen trolig fortsette, sier Michael McCarthy, sjefstrateg i CMC Markets i Sydney, ifølge TDN Finans til Bloomberg..