<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eidesvik Offshore vil innfri lån

Salg av skip fungerer som delvis finansiering.

  Publisert 1. mars 2017 kl. 15.20
  Oppdatert 1. mars 2017 klokken 15.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Administrerende direktør Jan Fredrik Meling. Foto: Finansavisen

  Eidesvik Offshore innkaller til obligasjonseiermøte 16. mars, og lanserer forslag om full innfrielse av et obligasjonslån til 60 prosent av hovedstol, går det frem av en børsmelding.Innfrielsen av obligasjonslånet vil bli delvis finansiert av salget av «Viking Poseidon». Videre har Eidesvik Invest AS ifølge meldingen tilbudt å yte et aksjonærlån til selskapet på rundt 30 millioner kroner til innfrielse av obligasjonslånet, samt, på visse forutsetninger, sagt seg villig til å bidra med i størrelsesorden 100 millioner kroner i ny egenkapital om selskapet oppnår tilfredsstillende vilkår i forbindelse med refinansiering av bankgjelden.Selskapet har mottatt ugjenkallelige stemmeforpliktelser fra obligasjonseiere som eier 67,6 prosent av obligasjonene i obligasjonslånet der de forplikter seg til å stemme for forslaget.Les mer her.