<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kran på 17 tonn falt ti meter på Gullfaks B

Statoil stanset boreaktiviteten på plattformen Gullfaks B etter at en 17 tonn tung kran falt ti meter.

  Publisert 8. mars 2017 kl. 06.06
  Oppdatert 8. mars 2017 klokken 06.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord
  Foto: Scanpix

  Hendelsen skjedde tirsdag ettermiddag. Ingen personer ble skadd, skriver Bergens Tidende.– Vi ser svært alvorlig på situasjonen, og vi kommer til å granske hendelsen selv, sammen med folk fra boreoperatøren, sier kommunikasjonsansvarlig i Statoil, Morten Eek.Det var ingen personer i umiddelbar nærhet av stedet der kranen landet.Ulykken har imidlertid ikke påvirket produksjonen på plattformen i Nordsjøen.Årsaken er ikke kjent, og Petroleumstilsynet er varslet om ulykken.(©NTB)