<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kilder: DEA med kjempebud på Dong sin olje- og gassvirksomhet

DEA skal ha lagt inn et stort bud på olje- og gassvirksomheten til danske Dong Energy.

Publisert 07:49 6. apr. 2017
Oppdatert 07:53 6. apr. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord

Det skriver Børsen som viser til ikke-navngitte kilder.Budet skal være om lag 25 prosent høyere enn noen av de andre budene som Dong Energy skal ha mottatt.Avisen skriver at det legger press på andre interesserte kjøpere, deriblant A.P Møller Mærsk. I november i fjor innledet A.P Møller Mærsk og Dong samtaler om å fusjonere hverandres respektive olje- og gassvirksomheter, men samtalene strandet da de ikke kunne bli enige om, ifølge kilder Reuters snakket med i desember.  DEA som er kontrollert av den russiske milliardæren Mikhail Fridman og hans partnere, ville ikke kommentere opplysningene overfor den danske avisen.