<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil ta rettslige skritt mot De forente arabiske emirater

Qatar Petroleum vil ta rettslige skritt mot De forente arabiske emirater.

Publisert 4. juli 2017 kl. 13.10
Oppdatert 4. juli 2017 klokken 13.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord

Qatar Petroleum (QP) vil ta rettslige skritt mot De forente arabiske emirater (FAE) etter at Abu Dhabi National Oil Company (Adnoc) erklærte force majeure og stanset kondensatimportene fra Qatar.Det melder Bloomberg New tirsdag, ifølge TDN Finans. QPs konsernsjef Saad Sherida Al Kaabi sier at selskapet mener at Adnoc gjennom importstansen har begått et ulovlig kontraktsbrudd.-Jeg vet ikke hvordan de kan kalle det force majeure. Det er vi som burde erklære force majeure fordi vi er rammet av restriksjoner, ikke dem, sier Al Kaabi.