<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

KRG eksporterte mer olje

Så mye olje eksporterte de kurdiske regionale myndighetene i Irak i desember.

  Publisert 5. jan. 2018 kl. 07.43
  Oppdatert 5. jan. 2018 klokken 07.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 46 ord
  In this May 31, 2009 file photo, an employee works at Tawke oil fields in the semiautonomous Kurdish region in northern Iraq. Iraq's Kurds pushed the central government on Tuesday to recognize oil contracts they signed with international companies by insisting the self-ruled region will not resume exports until Baghdad recognizes the deals. (AP Photo/Hadi Mizban, File)

  De kurdiske regionale myndighetene i Irak (KRG) eksporterte litt over 304.000 fat pr dag i desember, melder Iraq Oil Report ifølge TDN Direkt.Det tilsvarer en økning på åtte prosent fra november.Økningen kom fra en håndfull felt.Eksporten skjedde fra Ceyhan-havnen i Tyrkia.Norske DNO er en stor aktør i området.