<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lundin boret tørt

Lundin har boret tørt på Hurri-prosjektet.

Publisert 10. jan. 2018
Oppdatert 10. jan. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord

Lundin Norge har boret tørt på Hurri-prospektet i den sørlige delen av Barentshavet, går det frem av en melding onsdag. Brønnen som er blitt fastslått som tørr er brønn 7219/12-3S og befinner seg i lisensen PL533.Hovedmålet med boringen var å teste reservoarets karakteristikk og hydrokarbonpotensiale.Det var riggen Leiv Eriksson som boret brønnen. Riggen vil nå gjøre pluggarbeid på Filicudi-funnet.Lundin Norge er operatør i lisensen med en eierandel på 35 prosent. Aker BP eier 35 prosent, mens DEA Norge har 30 prosent.