<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aserbajdsjan i samtaler om Opec-medlemskap

Opec og Aserbajdsjan diskuterer mulighetene for Opec-medlemskap.

  Publisert 20. mars 2018 kl. 08.26
  Oppdatert 20. mars 2018 klokken 08.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 46 ord
  Khalid Al-Falih Minister of Energy, Industry and Mineral Resources of Saudi Arabia attend a news conference after a meeting of the Organization of the Petroleum Exporting Countries, OPEC, at their headquarters in Vienna, Austria, Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) Ronald Zak

  Opec og Aserbajdsjan diskuterer mulighetene for at landet skal bli medlem av kartellet.Det sier to kilder kjent med saken til Reuters mandag, ifølge TDN Direkt.Sammen med blant annet Russland deltar Aserbajdsjan i de Opec-ledede produksjonskuttene.Landet en oljeproduksjon på 742.000 fat per dag i desember 2017, Ifølge Jodi-databasen.