<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Panoro Energy kjøper DNO-datter

Emisjon er varslet, og DNO tar et stort jafs.

  Publisert 28. juni 2018 kl. 16.40
  Oppdatert 28. juni 2018 klokken 17.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 176 ord
  Eivind Yggeseth

  Panoro Energy har inngått avtale om kjøp av DNO Tunisia fra DNO, går det frem av en børsmelding.Samtidig varsler Panoro en rettet emisjon på opptil 4,25 millioner nye aksjer, og et potensielt salg av én million eksisterende aksjer.DNO tar en betydelig del av emisjonen, og tegner for 4,15 millioner dollar til forhåndsbestemt kurs 12,82 kroner.Emisjonskursen tilsvarer en rabatt på 3,6 prosent fra sluttkurs 27. juni 2018, samt volumvektet snittkurs siste 30 dager.- Emisjonen, kombinert med oppkjøpet av DNO Tunisia, vil betydelig styrke Panoros finansielle posisjon for fase 2 av Dussafu i Gabon og vekstplanene i Tunisia, sier Panoro-sjef John Hamilton i en kommentar.Tre eiendelerDNO Tunisia har tre offshore-eiendeler: Sfax Offshore (utvinningstillatelse), Ras El Besh (konsesjon) og Hammamet Offshore (tillatelse).DNO vil motta en utsatt betaling på opptil 13,2 millioner dollar, gjennom fremtidig produksjon fra Sfax Offshore.Oppkjøpet omfatter ikke noe kontantutlegg for Panoro, som overtar alle eksisterende interesser, rettigheter og ikke oppfylte arbeidsforpliktelser. Panoro vil beholde en kontantbeholdning på rundt 8,6 millioner dollar i DNO Tunisia ved fullført transaksjon, noe som gjenspeiler DNOs delvise bidrag til gjenstående arbeidsforpliktelser.Les hele meldingen her.