<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har levert utbyggingsplan for Duvafeltet i Nordsjøen

- En viktig milepæl for oss. 

Publisert 13:10 21. feb. 2019
Oppdatert 13:22 21. feb. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 164 ord

Neptune Energy har torsdag levert plan for utbygging og drift (PUD) for Duvafeltet - tidligere Cara -  i Nordsjøen på vegne av partnerskapet i lisens 636.Neptune er operatør med en eierandel på 30 prosent, og lisenspartnerne er Idemitsu Petroleum som også eier 30 prosent, samt Pandion Energy og Wellesley Petroleum som eier 20 prosent hver.Produksjonsstart er ventet sent i 2020, alternativt tidlig i 2021, og utvinnbare ressurser er estimert til rett i under 90 millioner fat oljeekvivalenter.Feltet er lokalisert 12 kilometer fra Gjøaplattformen som det skal knyttes opp til. Denne opereres av Neptune Energy Norge.- Innleveringen av PUD for Duva er en viktig milepæl for oss. Funnet var sentralt ved oppstarten av Pandion Energy for litt over to år siden og har siden bidratt positivt i porteføljen med en økning i utvinnbare ressurser på over 50 prosent,  sier konsernsjef Jan Christian Ellefsen i lisenspartneren Pandion Energy.- Utbyggingen av Duva vil for oss bygge videre på en allerede sterk produksjonsvekst fra Valhall & Hod, sier Ellefsen.