<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeprisen faller

    Publisert 9. mai 2019 kl. 06.55
    Oppdatert 9. mai 2019 klokken 07.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord

    Oljeprisen faller og lettoljen er ned 52 cent til 61,61 dollar torsdag morgen.Brent faller 59 cent, tilsvarende 0,13 prosent, til 69,78 dollar. Da Oslo Børs stengte onsdag var prisen på Brent 70,04 dollar.EIA publisert lagertall onsdag som viste et trekk i de amerikanske råoljelagrene på 4,0 millioner fat den seneste uken. Det var på forhånd ventet et trekk på 1,2 millioner fat.-Lagertallene fra USA ga kun oljen et forbigående løft. Alt kommer til å dreie seg om hvorvidt handelssamtalene i dag kan stoppe fredagens tariffer, sa senioranalytiker Jeffrey Halley i Oanda til Reuters.Halley la ifølge TDN Direkt til at oljeprisen vil løfte seg dersom president Donald Trump ruller tilbake truslene om å heve tollsatsene overfor Kina fredag.