<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene øker

  Publisert 12. juni 2019 kl. 16.36
  Oppdatert 12. juni 2019 klokken 16.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 73 ord
  Oljefat. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 2,2 millioner fat i forrige uke.Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 0,5 millioner fat.Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 0,8 millioner fat mens destillatlagrene falt med én million fat.Her var det ventet at bensinlagrene skulle øke med 0,7 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 1,1 millioner fat.Her finner du mer informasjon