<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Iran har stanset tankskip

Påstand: Smuglet én million liter drivstoff.

Publisert 12:45 18. juli 2019
Oppdatert 17:56 27. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord

Iran har stanset og tatt i arrest en utenlandsk tanker i Hormuz-stredet i Persiabukta, med påstand om smugling av drivstoff.Statlig iransk TV siterer ifølge Reuters Irans Revolusjonsgarde på dette torsdag.- Tankskipet smuglet én million liter drivstoff (ca. 6.200 fat), opplyste TV-stasjonen, og la til at skipet ble stanset på søndag.Ifølge iransk tv hadde skipet en besetning på 12, men ifølge NRK er nasjonaliteten ennå ikke kjent.Oljeprisen reagerer med et byks, og Brent-oljen står i 64,22 dollar. Det er opp 0,9 prosent i dagens handel.WTI-oljen stiger 0,8 prosent til 57,24 dollar fatet.