<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Oljelagrene i USA faller mer enn ventet

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 1,7 millioner fat.

Publisert 26. mai 2021 kl. 16.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg Mercury

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 1,7 millioner fat til 484,3 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 1,0 millioner fat.

Bensinlagrene falt med 1,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 3,0 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,6 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 1,9 millioner fat.