<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Styreleder kjøper aksjer samtidig som selskapet foretar millioninvestering

Styreleder Bjørn Gisle Grønlie kjøper aksjer i Carbon Transition.

Publisert 31. aug. 2021 kl. 11.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord

 

Bjørn Gisle Grønlie, styreleder i Carbon Transition, har kjøpt 134.000 aksjer i Carbon Transition til en gjennomsnittskurs på nærmere 1,5 kroner stykket, tilsvarende litt over 200.000 kroner. 

Etter denne transaksjonen har Grønlie 134.000 aksjer i selskapet, hvilket tilsvarer en eierandel på 0,06 prosent. Styrelederen har ingen aksjeopsjoner i Carbon Transition.

Tirsdag morgen ble det kjent at Energiselskapet har investert 1,7 millioner dollar – nær 15 millioner kroner – i britiske Power by Britishvolt, med opsjon på dobling av investeringen til samme kurs.

– Investeringen er neste steg i vår nye energistrategi. Britishvolt er eksepsjonelt godt posisjonert til å ta store markedsandeler i europeisk og nord-amerikansk litium-ionbatteri-markedet, sier Ronny Bøhn, konsernsjef i Carbon Transition.

Carbon Transition

  • Børsnotert investeringsselskap som investerer i selskaper og teknologier med fokus på «energy transition» og som bidrar til betydelig reduksjon av karbonutslipp.
  • Fokuserer mot å investere i selskap som har et kortsiktig mål om børsnotering, eller i selskap i det de børsnoteres, for på den måten bli et selskap som skaper interessante investeringsmuligheter for den brede basen av investorer med fokus på børsnoterte selskaper.
  • Målet vil være å investere i en portefølje av selskaper med fokus på vinnende teknologier som har betydelig potensiale for inntekstvekst innenfor store og etablerte globale markeder.
  • Adm. direktør er Rønny Bøhn.