<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PetroNor har signert Gambia-avtale

PetroNor har undertegnet en produksjonsavtale for A4-lisensen i Gambia.

Publisert 09:08 18. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord

 

PetroNor har signert en produksjonsavtale for selskapets A4-lisens i Gambia etter at selskapet 19. oktober meldte at de hadde mottatt en 30-dagers forlengelse av long stop-datoen for lisensopsjonen, fremgår det av en melding fredag.

PetroNor og Gambia National Petroleum Corporation har også signert en JOA-avtale (Joint Operating Agreement) for A4-lisensen offshore Gambia. GNPC er blitt tildelt en 10 prosent andel i lisensen.

Vilkårene i produksjonsavtalen er blitt endret for å tillate selskapet å dele opp forpliktelser gjennom en utvidet innledende leteperiode på tre år som er delt inn i to faser på 18 måneder hver. Dette gir tid til ytterligere derisking-arbeid før forpliktelse til leteboring i andre fase.

Signeringen av produksjonsavtale forplikter selskapet til en signeringsbonus på 1 million dollar og et minimumsarbeidsprogram på 1,5 millioner i den første 18-månedersfasen. PetroNor vil ha opsjon på å videreføre lisensen etter første fase og forplikte seg til å bore en brønn i den påfølgende 18-månedersfasen.

(TDN Direkt)