<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gladmelding for Okea og Vår Energi

Neptune Energy og lisenspartnerne, deriblant Okea og Vår Energi, bekrefter funn i letebrønnen Calypso i Norskehavet.

    Publisert 2. des. 2022 kl. 07.27
    Oppdatert 2. des. 2022 klokken 09.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord
    KAN GLEDE SEG OVER FUNN: Okea, ledet av Svein Liknes. Foto: Okea

       

    Operatøren Neptune Energy og lisenspartnerne bekrefter funn i letebrønnen Calypso i PL938 i Norskehavet, melder førstnevnte fredag. 

    Foreløpige beregninger av utvinnbare volumer ligger i området 1- 3,5 millioner standard kubikkmeter (MSm3), tilsvarende 6-22 millioner fat oljeekvivalenter (foe).

    – De innledende analysene av Calypso indikerer at funnet kan være kommersielt. Sammen med våre partnere i lisensen vil vi nå studere alternativer for å bygge ut funnet effektivt ved hjelp av nærliggende infrastruktur, sier Odin Estensen, sjef for Neptune Energy i Norge og Storbritannia, i en kommentar.

    Okea skriver i en melding at det vurderes alternativer for effektiv utvikling ved bruk av eksisterende infrastruktur, inkludert det Okea-opererte Draugen-feltet.

    Neptune Energy er operatør og har en andel på 30 prosent i lisensen, Okeas andel er på 30 prosent. I tillegg har både Pandion Energy og Vår Energi en andel på 20 prosent.

    (TDN Direkt)