<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PetroNor ser økt produksjon

    Publisert 5. des. 2022 kl. 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 226 ord

     

    PetroNor E&P venter at bruttoproduksjonen på PNGF Sud i løpet av desember vil være nær 30.000 fat pr. dag, opplyses det i en børsmelding.

    I oktober og november var bruttoproduksjonen på PNGF Sud 26.670 fat pr dag, tilsvarende netto working interest på 4.490 fat til PetroNor.

    Riggen nå har fullført boringen av de to Tchibeli NE-produksjonsbrønnene. En av brønnene inkluderte et ekstra letemål som for tiden har en strømning på 1.300 fat pr. dag. 

    Resultatene fra brønnen vil bli evaluert for å forstå det fremtidige potensialet til dette funnet. Den andre brønnen strømmer for tiden med omtrent 2.500 fat år dag, som ventes å øke i løpet av den kommende uken.

    – Vi er glade for å se at infill-boreprogrammet utvikler seg godt og gir enda bedre resultater enn forventet og et nytt funn. Med den ekstra kapasiteten fra disse nye brønnene, vil den totale daglige brutto feltproduksjonen i løpet av desember være nær 30.000 fat per dag, tilsvarende 5.000 fat netto til PetroNor, sier midlertidig adm. direktør Jens Pace i en kommentar.

    Videre opplyses det at løfting av 334.061 fat med en realisert pris basert på et gjennomsnitt for Djeno-råolje i november på 89 dollar pr. fat er gjennomført.

    Løftingen ble fullført av PNGF Sud-operatøren 12. november som oppgjør for utestående faktureringer. Neste løfting er avtalt med Djeno-terminaloperatøren, der planen for øyeblikket er at dette skal skje tidlig i 2023.

    (TDN Direkt)