<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finansavisen med ny børstjeneste

Finansavisen lanserer ny børstjeneste der du har full oversikt over aksjekurser, nyheter og analyser – alt på én skjerm.

  Publisert 3. sep. 2020 kl. 12.33
  Oppdatert 3. sep. 2020 klokken 15.35
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 363 ord
  ALT I ETT: Trygve Hegnar lanserer en ny børstjeneste i Finansavisen der leserne får oversikt over alt de trenger i ett skjermbilde. Foto: Eivind Yggeseth

  Følg handlene i Nel og Hexagon på venstre del av skjermen mens du har Finansavisen-nyheter og børsmeldinger tikkende inn på høyresiden, samtidig som du har full oversikt over utviklingen i aksjemarkedene i Tyskland, USA eller Japan midt på skjermen.

  Finansavisens lesere slipper nå å gå glipp av viktige nyhetsmeldinger bare fordi de sitter med en aksjekursliste på skjermen. Her har du alt i ett.

  – Målet var å lage den beste børstjenesten for aksjeinteresserte, og det mener jeg vi har klart, sier Jon Trygve Hegnar, leder for digital strategi og utvikling i Finansavisen.

  Den nye børstjenesten følger aksjemarkedet, de største vinnerne og taperne og de som både omsettes mest og de som flytter hovedindeksen mest.

  LANSERES NÅ: Finansavisens nye børstjeneste. Skjermbilde: Finansavisen.no

  Følge aksjeanalysene

  En interessant oversikt er også den som viser aksjene der det akkurat i dag skjer noe ekstraordinært. Børstjenesten sorterer nemlig ut hvilke aksjer som i dag har unormalt høy omsetning sammenlignet med historisk omsetning.

  Og vil du sjekke børsmeldingene, så gjør du det enkelt ved å flippe mellom Finansavisens nyheter og børsmeldingene til Oslo Børs.

  Er du interessert i spesielle bransjer, finner du alle nyhetene på din bransje rett under aksjekursene. 

  Du har også markedskommentarer, og ikke minst har du en oversikt over alle aksjeanalysene fra meglerhusene som Finansavisen har omtalt.

  Børsskjerm med forum

  Markedstjenesten nås direkte fra forsiden av Finansavisen. Og interesserer du deg for en spesiell aksje er det bare å trykke på Mowi eller Nordic Nanovector, så får du full oversikt over selskapets virksomhet, nøkkeltallene, kurshistorikk, ordredybde og de siste handlene i aksjen.

  Du får full oversikt over kursendringene i ulike perioder og kan vise kurshistorikken grafisk i ulike tidsperspektiv.

  Her kan du også flippe mellom Finansavisens nyheter om selskapet, børsmeldingene fra selskapet også all diskusjon om aksjen som skjer på Finansavisen Forum.

  Vi utvikler videre

  Lurer du på hvor mye de største eierne eier eller hvem i selskapet som er registrert som innsidere i selskapet, finner du det her. I likhet med når selskapet planlegger å rapportere neste gang samt hva de har betalt i historiske utbytter.

  Børstjenesten er selvfølgelig tilgjengelig også fra mobiltelefon – både iPhone og Android.

  Om vi stopper der? Nei, børstjenesten skal utvikles videre, og gi leserne det best mulige verktøyet for handel i aksjemarkedet.