<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto ser 30 prosents oppside i tech-nykommer

EcoOnline anbefales kjøpt av Pareto.

    Publisert 30. apr. 2021 kl. 11.31
    Oppdatert 30. apr. 2021 klokken 11.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 191 ord
    KJØP: Göran Lindö, daglig leder i EcoOnline, får kjøpsanbefaling av Pareto. Foto: Anders Horntvedt

    ECO

    Pareto Securities starter dekning av EcoOnline med et kursmål på 31 kroner aksjen og en kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.

    Det impliserer en oppside på nær 30 prosent fra dagens kurs på 25,05 kroner.

    Meglerhuset skriver i analysen at EcoOnline sin B2B Saas-plattform tillater kunder å håndtere kjemiske stoffer sikkert og i tråd med reguleringer.

    «Med et høyst underpenetrert marked og stadig strengere reguleringer, forventer vi at EcoOnline vil dra nytte av sin ledende markedsposisjon og fortsette med sin imponerende vekstbane», skriver Pareto i analysen.

    Mandag meldte selskapet at det vil lansere en e-læringsplattform for HMS.

    Meglerhuset trekker frem at gjentagende inntekter (ARR) er opp hele 3,5 ganger siden årsslutt 2017.

    På bakgrunn av dette – kombinert med en klar strategi om å fortsette å kapre nye kunder, samt verdier fra eksisterende – estimerer meglerhuset at selskapet vil nå sitt mål om organisk ARR på 1 milliard kroner innen 2025.

    Ifølge analysen tilsvarer dette en årlig vekstrate på om lag 26 prosent. Siden børsnoteringen har EcoOnline-aksjen steget 10,4 prosent. 

    Pareto figurerte som tilrettelegger sammen med SpareBank 1 Markets og ABG Sundal Collier i forbindelse med børsnoteringen og tilhørende emisjon da EcoOnline gikk på børs i slutten av mars.