<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny norgessjef for PA Consulting

Grete Kvernland-Berg (43) blir ny sjef for den norske delen av konsulentselskapet PA Consulting. 

Publisert 24. mai 2021 kl. 14.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 233 ord
FERSK LEDER: Grete Kvernland-Berg hos PA Consulting i Norge. Foto: PA Consulting

– Norden og Europa står midt i en enorm digitaliseringsprosess og konsulentbransjen er svært sentral i denne utviklingen. Jeg ser frem til å bidra til å akselerere denne utviklingen, sier Grete Kvernland-Berg, ny leder for PA Consulting i Norge.

Kvernland-Berg har vært i PA Consulting siden 2011, og er i dag en del av det globale lederteamet for tjenester mot offentlig sektor. Hun har tidligere jobbet som konsulent hos Accenture fra 2001 til 2008 og BearingPoint fra 2008 til 2011. 

Vil synliggjøre verdier

Kvernland-Berg tar over som norgessjef etter Monica Ødegaard som tidligere i år gikk til Reitan Handel.

– Jeg har vært i konsulentbransjen hele mitt yrkesliv og trives fordi jeg får lov til å jobbe med veldig dyktige folk, og fordi jeg lærer noe nytt hver eneste dag, sier den ferske konsulentsjefen. 

Kvernland-Berg sier at hun fremover ønsker å synliggjøre verdiene konsulentbransjen skaper, og videreutvikle de ansatte.

– Det mest krevende som leder i konsulentbransjen er å balansere kundenes behov for stabilitet og ansattes ønsker om å videreutvikle seg. Det er mest givende når vi får til disse to tingene i kombinasjon. Konsulentbransjen bør måles mer på resultat og mindre på timer produsert, sier hun. 

PA Consulting er et selskap i vekst og har i dag 55 ansatte i Norge og 3300 på globalt nivå. I desember ble 65 prosent av aksjene i PA Consulting Group kjøpt opp av det amerikanske teknologi- og rådgivningsfirmaet Jacobs Engineering Group. Da ble konsulentselskapet verdsatt til 21,6 milliarder kroner.