<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Starwood-sjefen har kryptovaluta for 1 milliard kroner

Starwood-sjefen Barry Sternlicht ser på bitcoin som en smart hedge.

  Publisert 6. des. 2021 kl. 10.05
  Oppdatert 7. des. 2021 klokken 16.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 192 ord
  Starwood-sjefen har 2 - 3 prosent av formuen i kryptovaluta
  Styreleder i Starwood Capital Group, Barry Sternlicht (61), har 2-3 prosent av sin formue i kryptovaluta. I følge Forbes er hans nettoformue på 4,4 milliarder dollar og følgelig har han da kryptovaluta for 88 - 132 millioner dollar. Til dagens valutakurs tilsvarer det 0,8 - 1,2 milliarder kroner. Starwood Capital Group, som han var med på å starte i 1991, har over 95 milliarder dollar under forvaltning, tilsvarende over 870 milliarder kroner.

  Styreleder og adm. direktør i Starwood Capital Group, Barry Sternlicht (61), sier til Bloomberg at han har 2–3 prosent av sin formue i kryptovaluta, og begrunner hvorfor.

  Ifølge Forbes er hans nettoformue på 4,4 milliarder dollar, og følgelig har han da kryptovaluta for 88–132 millioner dollar. Til dagens valutakurs tilsvarer det 0,8–1,2 milliarder kroner.

  I intervjuet med Bloomberg bekrefter Sternlicht at bitcoin er hans store hedge, og at flere bør se på det på samme måte.

  – Å ha en liten investering i bitcoin kan være en smart hedge, sier han.

  Starwood Capital Group, som han var med på å starte i 1991, har over 95 milliarder dollar under forvaltning, tilsvarende over 870 milliarder kroner.

  I Finansavisens kryptoskole kan du lære mer om kryptovaluta.

   

  Uansett hva du tror du kan og ikke kan – i Kryptoskolen i Finansavisen Academy kan du lære det du må vite om blokkjedeteknologi, kryptovaluta, investering i kryptovaluta, risiko, flash lån og fremtiden for kryptovaluta, med NFT, DeFi, DAO, BlockFi, Lightning nettverk, svindel, sparing og pensjon, stable coin, digitale sentralbankpenger, hva Norges Bank gjør og mye, mye mer.