<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar om markedsfallet og ny oljegigant skal på børs

  Publisert 24. jan. 2022 kl. 15.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 90 ord
  Budkamp om laks, Vår Energi-sjefen og et blodrødt marked
  24.01.2022 Trygve Hegnar kommenterer det store markedsfallet, vi snakker med konsernsjef Torger Rød i Vår Energi som nå skal lede det store oljeselskapet til Oslo Børs og analytiker Carl-Emil Johannessen i Pareto Securities forklarer kampen som nå pågår i laksebransjen: Hvordan vil budkampen om NTS utspille seg?

  Trygve Hegnar kommenterer det store markedsfallet, vi snakker med konsernsjef Torger Rød i Vår Energi som nå skal lede det store oljeselskapet til Oslo Børs og analytiker Carl-Emil Johannessen i Pareto Securities forklarer kampen som nå pågår i laksebransjen: Hvordan vil budkampen om NTS utspille seg?

  Fire år etter etableringen skal HitecVision og Eni ta Vår Energi på børs. Vi snakker med konsernsjef Torger Rød som leder det som er et av Europas største uavhengige oljeselskaper om børsplanene, utbytter, hvordan de skal vokse og mye mer.

  Se hele sendingen i videoen over.