<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pølsefingre, Olav Chen om markedsfall og stormvarsel fra Vestas

Publisert 2. mai 2022 kl. 15.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
Pølsefingre, Olav Chen om markedsfall og stormvarsel fra Vestas
Et flash-crash mandag formiddag sendte sjokkbølger gjennom et allerede rødt nordisk aksjemarked. Vi får besøk i studio av Trygve Hegnar og Olav Chen, leder for global allokering i Storebrand. Vi snakker om kursfallet, inflasjonen og ukens rentemøter, samt om ting kan bli verre med nedstengninger i Kina. Vi ser også nærmere på advarselen den danske vindprodusenten Vestas kommer med til sine aksjonærer. 02_05_2022

Et flash-crash mandag formiddag sendte sjokkbølger gjennom et allerede rødt nordisk aksjemarked. Vi får besøk i studio av Trygve Hegnar og Olav Chen, leder for global allokering i Storebrand. Vi snakker om kursfallet, inflasjonen og ukens rentemøter, samt om ting kan bli verre med nedstengninger i Kina.

Vi ser også nærmere på advarselen den danske vindprodusenten Vestas kommer med til sine aksjonærer.

Se hele dagens sending av Økonominyhetene i videoen over.