<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Dette kan bli en gigantisk inntjeningskilde for oss

Huddlestock inngår avtale med europeiske Solarisbank. – Med denne avtalen regner vi med å få flere hundre tusen til opp mot 1 million nye kunder på plattformen, sier konsernsjef John E. Skajem. 

Publisert 15. juni 2022 kl. 15.52
Oppdatert 17. juni 2022 klokken 21.09
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 772 ord
INNGÅTT STOR AVTALE: Gjennom avtalen vil Solarisbank integrere Huddlestock’s WealthTech løsning, Bedrock, på sin plattform, for å kunne tilby sine kunder investerings- og meglertjenester i tillegg til vanlige bank-tjenester som konto og kreditt kort. Her gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock.  Foto: Nicolas Tourrenc

Fintech-selskapet Huddlestock meldte i mai at det hadde signert en endelig avtale om å levere sine løsninger til en av de største Fintech-bankene i Europa, med hovedkontor i Tyskland.

Selskapet ville ikke navngi banken det var snakk om, men opplyste at avtalen var et stort kommersielt og teknologisk gjennombrudd for Huddlestock og at avtalen ville betjene tusenvis av investorer i det europeiske markedet.

Etter