<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det kan bli veldig dyrt å shorte Nel

Hydrogenselskapet Nel sikret seg historiens største kontrakt på 460 millioner kroner og aksjen stiger kraftig. Hvor går veien videre? Aksjekommentator Karl-Johan Molnes gir deg svaret.

Publisert 11:12 18. juli 2022
Oppdatert 14:44 18. juli 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 133 ord

Hydrogenselskapet Nel melder mandag morgen at det har mottatt en kjøpsordre fra en ikke-navngitt amerikansk kunde. Kjøpsordren er for elektrolyseutstyr til industriell bruk, og har en verdi på over 45 millioner euro, tilsvarende 460 millioner kroner.

– Denne kunden ønsker å gjøre en ordre siden det kan bli mangel på produksjonskapasitet fremover. Dette er begynnelsen på en stor ny industri, sier aksjekommentator Karl-Johan Molnes.

– Til alle dere som shorter dere ute. Det er ikke noe poeng å shorte vekstaksjer når man står overfor gjennombrudd. (..) Hvis man shorter på grunn av at regnskapstallene ser dårlig ut så anbefaler jeg dere å lese Finansavisen for noen måneder siden der man lette etter 4.500 revisorer, som liker å se bakover i tallene. Men da kan man ikke være aksjeanalytiker i Nel. Man må se fremover, sier han.