<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Økonominyhetene: Aker BP bygger, Borr henter penger og Photocure selger mer

Publisert 10. aug. 2022 kl. 16.52
Oppdatert 10. aug. 2022 klokken 16.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 70 ord
10.08.2022 Vi får besøk i studio av Photocure-sjef Dan Schneider som melder om rekordsalg, men fortsatt ikke tør gi en salgsprognose for året. Vi snakker også med Aker BP-direktør Ine Dolve som er klar med en ny milliardutbygging på sokkelen. Vi spør henne og olje- og energiminister Terje Aasland om prosjektrushet på sokkelen og om kostnadene igjen vil stige i bransjen. Vi ser også på emisjonen i Borr og fallet i lakseaksjene.

Vi får besøk i studio av Photocure-sjef Dan Schneider som melder om rekordsalg, men fortsatt ikke tør gi en salgsprognose for året. 

Vi snakker også med Aker BP-direktør Ine Dolve som er klar med en ny milliardutbygging på sokkelen. Vi spør henne og olje- og energiminister Terje Aasland om prosjektrushet på sokkelen og om kostnadene igjen vil stige i bransjen. Vi ser også på emisjonen i Borr og fallet i lakseaksjene.