<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Spår høyeste kurs på 10 år

Her er noen av dagens oppdaterte analyser fra meglerhusene.

  Publisert 2. sep. 2022 kl. 11.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 42 ord
  Spår høyeste kurs på 10 år i Fredriksen-aksje
  Nå kan du tjene store penger på å investere i John Fredriksens Frontline. Frederik Ness i SEB Bank hever kursmålet til 180 kroner og ser med det 50 prosent oppside i shippingraketten. Jørgen Lian i DNB Markets oppjusterer kursmålet på Tor Olav Trøims Cool Company til 140 kroner og gjentar kjøp.

    COOL

  Jørgen Lian i DNB Markets oppjusterer kursmålet på Tor Olav Trøims Cool Company og ser muligheter for kontrakter på 1,4 millioner kroner dagen. Frederik Ness i SEB Bank ser muligheter i John Fredriksens Frontline.

  Se hele videoen for oppdaterte analyser på Frontline og Cool Company.