<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milepæl nådd for HydrogenPro

HydrogenPro har vært i vinden på børsen den siste tiden. Kursen er opp 58 prosent siste måneden, og nå er en ny milepæl nådd.

    Publisert 10. sep. 2022 kl. 17.42
    Oppdatert 11. sep. 2022 klokken 15.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 204 ord
    Elektrolyserprodusent: HydrogenPro har hatt en eventyrlig vekst på børsen.
    HydrogenPro

     

    Verdens største elektrolysør er ankommet HydrogenPros anlegg på Herøya.

    – Dette prosjektet er en viktig milepæl for store, grønne hydrogenprosjekter. Det krever store mengder planlegging, rigging og riktig utstyr, sier produktdirektør Karoline Aafos i meldingen.

    Kommersiell direktør Erik Christian Bolstad kommenterer at testresultatene vil hjelpe selskapet med å optimalisere produksjonen av hydrogen.

    – Dette betyr mye for HydrogenPro, og er en viktig verifisering av teknologien for storskala grønne hydrogenprosjekter. Testresultatene vil hjelpe oss med å optimalisere vår leveranse til en av verdens største fabrikker for grønt hydrogen, sier han.

    Elektrolysøren vil nå bli skrudd sammen og installert over de neste ukene, og valideringsprosessen vil begynne i nær fremtid.

    HydrogenPro har skutt fart på børsen i det siste og er en av sensommerens store vinnere, med en oppgang 58 prosent siden august.

    Selskapet meldte nylig om at deres partner DG Fuels har signert en kontrakt med Delta Fuels, om levering av bærekraftig flydrivstoff. Det er HydrogenPro som vil levere hydrogen til DG Fuels’ anlegg. Det gjør selskapet til verdens største leverandør av elektrolysører, samtidig som selskapet setter fart på tilstedeværelsen sin i USA. Selskapet har også en gigantavtale med Mitsubishi om leveranse av elektrolysører, som er verdt over 50 millioner dollar.

    Selskapet har nylig søkt om overgang til hovedlisten på Oslo Børs.