<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Helomvending på Oslo Børs etter overraskelse fra USA

Fra å være opp 0,7 prosent bråsnudde Oslo Børs ned etter inflasjontallene for august fra USA.

Publisert 13. sep. 2022 kl. 18.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 42 ord
13.09.2022 Fra å være opp 0,7 prosent brådsnudde Oslo Børs ned etter inflasjontallene for august fra USA, som var styggere enn ventet. Oljeprisen snudde også brått ned, og det samme skjedde på børsene i Europa og med futures på børsene i New York.

Fra å være opp 0,7 prosent bråsnudde Oslo Børs ned etter inflasjontallene for august fra USA, som var styggere enn ventet. Oljeprisen snudde også brått ned, og det samme skjedde på børsene i Europa og med futures på børsene i New York.