<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Børsmorgen: Fed-hopp, Lerøy-planer og Carnegies analysesjef

Publisert 22. sep. 2022 kl. 09.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 59 ord
22.09.2022 Vi fordøyer meldingene fra USAs sentralbank som sendte Wall Street i minus, vi ser på nyhetene fra Lerøys kapitalmarkedsdag, emisjonen i Magnora og mye mer. I tillegg får vi med oss analysesjef Frederik Lunde i Carnegie. Han har ståltro på energiaksjer og forklarer også hvilke aksjer som kan være utsatt når vi nå ser stadig flere selskaper komme med resultatvarsler.

Vi fordøyer meldingene fra USAs sentralbank som sendte Wall Street i minus, vi ser på nyhetene fra Lerøys kapitalmarkedsdag, emisjonen i Magnora og mye mer. 

I tillegg får vi med oss analysesjef Frederik Lunde i Carnegie. Han har ståltro på energiaksjer og forklarer også hvilke aksjer som kan være utsatt når vi nå ser stadig flere selskaper komme med resultatvarsler.