<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Økonominyhetene: Rentehopp, Norse Atlantic-sjefen og oljeletegründer

Publisert 22. sep. 2022 kl. 18.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
22.09.2022 Vi oppsummerer en hektisk rentedag og snakker med Ida Wolden Bache som er den siste sentralbanksjefen i rekken til å skru opp styringsrenten. Tar norske bedrifter signalet om at prisveksten må ned? Vi tar også en prat med Norse Atlantic-sjef Bjørn Tore Larsen som opplever sin verste børsdag så langt etter tallslipp. Hvordan forbereder flyselskapet seg på den tøffe vinteren de forventer bransjen vil få? Og så avslutter vi med en prat med geolog og gründer Sidsel Lindsø i ExploCrowd. Hun forteller om sin belymring for hvor lite oljeselskapene egentlig trapper opp letingen i kjølvannet av en varslet energikrise.

Vi oppsummerer en hektisk rentedag og snakker med Ida Wolden Bache som er den siste sentralbanksjefen i rekken til å skru opp styringsrenten. Tar norske bedrifter signalet om at prisveksten må ned? 

Vi tar også en prat med Norse Atlantic-sjef Bjørn Tore Larsen som opplever sin verste børsdag så langt etter tallslipp. Hvordan forbereder flyselskapet seg på den tøffe vinteren de forventer bransjen vil få? 

Og så avslutter vi med en prat med geolog og gründer Sidsel Lindsø i ExploCrowd. Hun forteller om sin bekymring for hvor lite oljeselskapene egentlig trapper opp letingen i kjølvannet av en varslet energikrise.