<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lærer fikk 1,3 mill. for Zuckerberg-kort

En lærer i USA har solgt et baseballkort av Mark Zuckerberg for 1,3 millioner kroner. 

    Publisert 29. sep. 2022 kl. 13.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord
    SOLGT: Mark Zuckerberg, grunnlegger av Facebook.  Foto: Bloomberg/ComicConnect.com

    Baseballkort er i verdenstoppen hva gjelder samleobjekter. 

    I slutten av august ble et kort av baseballegenden Mickey Mantle solgt for hele 125 millioner kroner, og knuste med det rekorden avdøde Diego Maradona hadde satt da hans drakt ble solgt for over 90 millioner i mai. 

    Nå er også Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg med i gjengen etter et baseballkort signert av Zuckerberg ble solgt onsdag kveld. Kortet ble kjøpt for totalt 120.750 dollar – rett over 1,3 millioner kroner. 

    Fnyser av sjokkskatten – ser 60 prosent oppside etter kursmassakre
    Bård Rosef i Pareto nedjusterer kursmålet på Cloudberry Clean Energy til 20 kroner pr aksje. Kursen har falt over 35 prosent på bare to uker og Rosef mener derfor at risk/reward ser bra ut nå. Kursmålet på 20 kroner gir en oppside på hele 60 prosent. Cool Company er et av få selskaper som har skutt i været på børs hittil i år. Fearnley oppjusterer kursmålet til 185 kroner fra tidligere 135, og gjentar kjøp.

    Zuckerberg-kortet ble gitt til selgeren Allie Tarantino på en sommercamp før Facebook-gründeren fikk fotfeste og begynte å klatre på rikinglistene. Tarantino jobber nå som lærer og fikk hjelp fra Zuckerberg selv i form av et Instagram-innlegg der Facebook-gründeren omtalte auksjonen.

    Baseball-kortet ble også solgt som NFT samtidig som auksjonen ble gjennomført. NFT-en gikk for 11 ethereum – tilsvarende rundt 160.000 kroner.