<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Økonominyhetene: Dystert for Flyr, boligpriser, Opec-kutt og Carnegie-forvalter om rentepress

    Publisert 5. okt. 2022 kl. 17.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 63 ord
    Dystert for Flyr, boligpriser, Opec-kutt og Carnegie-forvalter om rentepress
    05.10.2022 Varselet om emisjon og kriseplanen som skal få Flyr gjennom vinteren sender aksjen kraftig ned onsdag. Vi ser nærmere på hva Flyr og de andre flyselskapene sier om markedet. Eiendom Norge-sjef Henning Lauridsen forteller om boligprisene i september, mens kredittforvalter Mona Stenmark i Carnegie Fonder forteller om hva som nå skjer i rente- og obligasjonsmarkedet. Vinduet for å hente penger der er nesten stengt, forklarer hun. Vi ser også nærmere på ryktene fra Opec-møtet i Wien og emisjonen i Seaway 7.

    Flyr trekker i bremsen før en svært krevende vinter. Det blir permitteringer og en emisjon varsles. Aksjekommentator Karl Johan Molnes ser på dette og nyhetene fra SAS. 

    Dagens gjest er Anders Johansen, sjefstrateg i Danske Bank. Han forteller hvorfor de er negative til konsumaksjer, hva vi kan vente oss av Opec-møtet og hva jobbtallene fra USA vil ha å si for markedet denne uken.