<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nedgang på Oslo Børs – bilfrakt i skuddet

  Publisert 2. nov. 2022 kl. 17.11
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 53 ord
  Nedgang på Oslo Børs – bilfrakt ble dagens vinner
  02.11.2022 Det var nedgang på Oslo Børs onsdag. Walenius Wilhelmsen tronet høyt på vinnerlisten, etter å ha lagt frem de beste kvartalstallene noensinne. Asetek ble dagens taper etter å ha kommet med resultatvarsel tirsdag ettermiddag. Hilde Karoline Midsem var dagens gjest. Hun byttet nylig beite fra jobben som seniorøkonom i NHO til sjeføkonom i NBBL.

  Det var nedgang på Oslo Børs onsdag. Walenius Wilhelmsen tronet høyt på vinnerlisten, etter å ha lagt frem de beste kvartalstallene noensinne. Asetek ble dagens taper etter å ha kommet med resultatvarsel tirsdag ettermiddag. 

  Hilde Karoline Midsem var dagens gjest. Hun byttet nylig beite fra jobben som seniorøkonom i NHO til sjeføkonom i NBBL.