<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Erik Braathen om Flyr 2.0, kriseemisjonen og hva som gikk galt

    Publisert 3. nov. 2022 kl. 19.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 89 ord
    Erik Braathen om Flyr 2.0, kriseemisjonen og hva som gikk galt
    03.11.2022 Flyr klinker til og varsler at de vil hente minst 430 millioner til en sjokkpris på ett øre per aksje. Vi får besøk i studio av gründer og styreleder Erik G. Braathen som forklarer hvorfor utfordreren i flybransjen har havnet i dette uføret, hvilke grep som tas, hvilke alternativer som har vært på bordet og hvordan selskapet nå posisjonerer seg for fremtiden. «Nye» Flyr vil satse tungt på ferie- og fritidsmarkedet, og blir mindre synlig på norsk innenriks, skal vi tro Braathen. Flyreporter Olav Gram Degnes er også med i studio.

    Flyr klinker til og varsler at de vil hente minst 430 millioner til en sjokkpris på ett øre per aksje. 

    Vi får besøk i studio av gründer og styreleder Erik G. Braathen som forklarer hvorfor utfordreren i flybransjen har havnet i dette uføret, hvilke grep som tas, hvilke alternativer som har vært på bordet og hvordan selskapet nå posisjonerer seg for fremtiden. 

    «Nye» Flyr vil satse tungt på ferie- og fritidsmarkedet, og blir mindre synlig på norsk innenriks, skal vi tro Braathen. Flyreporter Olav Gram Degnes er også med i studio.