<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Børsmorgen: Tankaksjer med fallhøyde, forsvarstopp til Equinor og hydrogenkjendis satser på karbonfangst

Publisert 23. nov. 2022 kl. 10.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 60 ord
23.11.2022 Tankaksjene har gått som en kule, men på kort sikt kan vi få tilbakefall, forklarer Arctic Securities' analytiker Lars Bastian Østereng. Sammen med aksjekommentator Karl Johan Molnes snakkes vi også om Ekornes-sjefen som går på dagen, at tidl. forsvarssjef Harald Bruun Hanssen er på vei inn i Equinor-styret og at tidligere Nel-sjef Jon André Løkke kjøper aksjer i Bergen Carbon Solutions.

Tankaksjene har gått som en kule, men på kort sikt kan vi få tilbakefall, forklarer Arctic Securities' analytiker Lars Bastian Østereng. 

Sammen med aksjekommentator Karl Johan Molnes snakkes vi også om Ekornes-sjefen som går på dagen, at tidl. forsvarssjef Harald Bruun Hanssen er på vei inn i Equinor-styret og at tidligere Nel-sjef Jon André Løkke kjøper aksjer i Bergen Carbon Solutions.