<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Det vil komme konkurser og det rammer high yield først

Publisert 24. nov. 2022 kl. 20.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
24.11.22 Resesjonen kommer og det vil få konsekvenser, advarer Oscar Forsberg, direktør i J.P. Morgan Private Bank Stockholm. Han forklarer at selv om den amerikanske storbanken er svært positivt til investeringsmulighetene i rentemarkedet fremover, så må man vite man man gjør. Banken mener rentedifferansen på high yield mot investment grade er for lav og at dette er rentepapirene som først vil bli rammet av en nedtur. Han forklarer også hvorfor de fortsatt er positive til energisektoren, selv etter en kraftig oppgang.

Resesjonen kommer og det vil få konsekvenser, advarer Oscar Forsberg, direktør i J.P. Morgan Private Bank Stockholm. Han forklarer at selv om den amerikanske storbanken er svært positivt til investeringsmulighetene i rentemarkedet fremover, så må man vite man man gjør. 

Banken mener rentedifferansen på high yield mot investment grade er for lav og at dette er rentepapirene som først vil bli rammet av en nedtur. Han forklarer også hvorfor de fortsatt er positive til energisektoren, selv etter en kraftig oppgang.