<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rallyet ser ut til å fortsette

Oppenheimerstrategen John Stoltzfus sier at den siste tidens rally ser ut til å være bærekraftig og vil fortsette i desember.

    Publisert 27. nov. 2022 kl. 09.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 210 ord
    Trader på Wall Street Foto: Seth Wenig

    En toppstrateg i Oppenheimer sier til CNBC at det siste rallyet på Wall Street ser ut til å kunne fortsette ettersom investorene er mindre skeptiske til de negative utsiktene for den amerikanske økonomien. Han mener investorene er blitt mer sikre og poengterer at siden 12. oktober har S&P 500 steget 12 prosent.

    «Du har noe verdi, du har noe mer vekst, så vel som defensive og sykliske investeringsmuligheter. Det ser ut til at investorer kommer tilbake. Så vi tror den siste tidens oppgang sannsynligvis holder», sa investeringsstrategen.

    Oppgangen i aksjemarkedet har vært et resultat av at Federal Reserve har signalisert at de vil redusere tempoet i renteøkningene snart og at inflasjonstallene ser ut til å bedre seg. Rallyet viser at frykten for en resesjon kan avta, sa Oppenheimerstrategen.

    Mener resesjon er priset inn

    «Vi tror aksjemarkedet har priset inn en resesjon i ganske stor grad allerede», sa Stoltzfus.

    Strategen la til at det er «veldig mulig» at aksjer beveger seg inn i et bullmarkedet igjen etter å ha falt mye tidligere i år. Han pekte på at konsum og teknologi er sektorer som kan komme tilbake etter et tøft 2022.

    Oppenheimer har et S&P 500-mål på 4000 poeng. Indeksen handels rundt det nivået, og Stoltzfus sa fredag ​​at indeksen sannsynligvis vil avslutte 2022 over hans mål.