<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kutt og slutt i retail, skattelister og bare glem et snarlig oljecomeback for Venezuela

  Publisert 7. des. 2022 kl. 17.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Kutt og slutt i retail, skattelister og bare glem et snarlig oljecomeback for Venezuela
  07.12.2022 Hør Trygve Hegnar kommentere skattelistene. Det blir også mer om at Chevron har fått Joe Bidens velsignelse til å gjenoppta aktivieten i Venezeula, men vil det oljerike landet klare å løfte produksjonen sin etter årevis med sanksjoner og forvitring? Nei, det vil ta lang tid, poengterer UiO-professor og Venezuela-ekspert Benedicte Bull, som er gjest i studio. Vi ser også nærmere på nyheten om at Norgessjefen i XXL slutter og at Clas Ohlson kutter kostnader, mens passasjertallene daler for både Flyr og SAS.

  Hør Trygve Hegnar kommentere skattelistene. Det blir også mer om at Chevron har fått Joe Bidens velsignelse til å gjenoppta aktivieten i Venezeula, men vil det oljerike landet klare å løfte produksjonen sin etter årevis med sanksjoner og forvitring? Nei, det vil ta lang tid, poengterer UiO-professor og Venezuela-ekspert Benedicte Bull, som er gjest i studio. 

  Vi ser også nærmere på nyheten om at Norgessjefen i XXL slutter og at Clas Ohlson kutter kostnader, mens passasjertallene daler for både Flyr og SAS.