<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Europris-sjefen om vekst og rabatter, Subsea 7-milliarder og havvind i Equinors seil

Publisert 8. des. 2022 kl. 15.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord
Europris-sjefen om vekst og rabatt-trøkk, Subsea 7-milliarder og vinden blåser i Equinors seil
08.12.2022 – Vi skal stjele markedsandeler, sier en offensiv Europris-sjef Espen Eldal, som sier han aldri har sett så mange rabatter i varehandelen før jul som nå. Mer om kapitalmarkedsdagen og trendene i varehandelen får du høre fra han og Virke-direktør Harald J. Andersen som er gjester i studio. Vi ser også nærmere på milliardene som er på vei til Subsea 7s ordrebok, nyhetene fra Storebrand, Flyr og Norse, samt Equinors siste gjennombrudd i USA.

            FLYR       

– Vi skal stjele markedsandeler, sier en offensiv Europris-sjef Espen Eldal, som sier han aldri har sett så mange rabatter i varehandelen før jul som nå. Mer om kapitalmarkedsdagen og trendene i varehandelen får du høre fra ham og Virke-direktør Harald J. Andersen, som er gjester i studio.

Vi ser også nærmere på milliardene som er på vei til Subsea 7s ordrebok, nyhetene fra Storebrand, Flyr og Norse, samt Equinors siste gjennombrudd i USA.