<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeministeren fikk 200 milliarder i fanget: – Vi legger grunnlaget for ny industriutvikling

  Publisert 17. des. 2022 kl. 16.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 51 ord
  Oljeministeren fikk 200 milliarder i fanget: – Vi legger grunnlaget for ny industriutvikling
  16.12.2022 Fredag mottok olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) utbyggingsplaner for prosjekter til over 200 milliarder kroner fra Aker BP og partnerne. Vi spør han om betydningen av de voldsomme summene, hva han tenker om oljeskattepakken i etterkant og hva norske myndigheter gjør for å sikre aktivitet etter dagens bølge av prosjekter.

  Fredag mottok olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) utbyggingsplaner for prosjekter til over 200 milliarder kroner fra Aker BP og partnerne. Vi spør han om betydningen av de voldsomme summene, hva han tenker om oljeskattepakken i etterkant og hva norske myndigheter gjør for å sikre aktivitet etter dagens bølge av prosjekter.