<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aker BPs gigainvesteringer: – Kanskje den største rundingsbøyen vi har passert

Publisert 18. des. 2022 kl. 19.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 62 ord
16.12.2022 Gjennom de siste årene har Aker BP gått fra å være en mindre aktør på norsk sokkel til å bli størst etter Equinor og staten. Fredag passerte selskapet en ny milepæl når oljeprosjekter for over 200 milliarder gikk grønt lys og med søknadsoverlevering til myndighetene. Vi snakker med konsernsjef Karl Johnny Hersvik om milepælen og den nye fasen selskapet går inn i.

 

Gjennom de siste årene har Aker BP gått fra å være en mindre aktør på norsk sokkel til å bli størst etter Equinor og staten. Fredag passerte selskapet en ny milepæl når oljeprosjekter for over 200 milliarder gikk grønt lys og med søknadsoverlevering til myndighetene. Vi snakker med konsernsjef Karl Johnny Hersvik om milepælen og den nye fasen selskapet går inn i.