<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt grønt obligasjonslån på trappende for Storebrand Livsforsikring

Tenker også på tilbakekjøp av utestående obligasjonslån. 

    Publisert 22. mars 2021 kl. 10.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 122 ord
    NYTT OG GRØNT: Investorkontakt Kjetil R. Krøkje i Storebrand får et nytt grønt obligasjonslån han kan presentere for interessenter.  Foto: Brian Cliff Olguin

     

    Storebrand Livsforsikring har engasjert BNP Paribas, Danske Bank og J.P. Morgan for å lokke til seg kredittinvestorer til deres nye rammeverk for grønne obligasjonslån. Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag. 

    Storebrand vurderer et nytt grønt ansvarlig lån på 300 millioner euro med 30,5 års løpetid og første innfrielsesrett etter 10,5 år vil deretter innhentes, avhengig av de rådende markedsforholdene. 

    Det er forventet at det grønne obligasjonslånet vil få en rating på BBB fra S&P og en Second Party Opinion er blitt utarbeidet av Sustainalytics. J.P. Morgan har vært forsikringskjempens  rådgiver i forbindelse med utarbeidelsen av rammeverket.

    Storebrand Livsforsikring kunngjorde også at de i forbindelse med det nye grønne obligasjonslånet vil gjennomfører et mulig tilbakekjøp på opp til 50 millioner euro i det utestående obligasjonslånet deres.